Logo carte NL 2018 2

family-living

Voor uw bank- verzekeringszaken bent u hier aan het juiste adres !

Welkom op de website van Kantoor Grevenbroek BVBA,

Uw onafhankelijk verzekeringsmakelaar en bankagent van Crelan NV.

 

Onze openingsuren:

maandag:       09.00-12.00 hr en 13.30-17.00 hr

dinsdag:         09.00-12.00 hr en 13.30-17.00 hr

woensdag:      09.00-12.00 hr    op afspraak

donderdag:     09.00-12.00 hr en 13.30-18.00 hr

vrijdag:          09.00-12.00 hr en  13.30-17.00 hr

zaterdag:       op afspraak

 

Crelan Bankagentschap

Crelan onderscheidt zich als coöperatieve bank van de grootbanken door haar "andere", persoonlijke aanpak. Crelan heeft goed stand gehouden in de crisis, en dit dankzij haar voorzichtig en transparant beleid. Crelan bleef door de jaren heen haar coöperatieve waarden trouw. De bank streeft niet naar winstmaximalisatie, maar naar winstoptimalisatie.  Veilig en verstandig bankieren staan voorop:  bankieren met gezond verstand . 

Meer informatie over ons bankagentschap Crelan vindt u hier.

 

Verzekeringsmakelaar Grevenbroek Bvba: specialist in ùw verzekeringen, behartiging van ùw belangen !

Op deze website vindt u, als klant of als toekomstige klant van ons kantoor, een schat aan nuttige en up-to-date informatie over de meest gangbare verzekeringen.

Inzake verzekeringen is onze website opgesplitst in drie grote onderdelen: verzekeringen voor particulieren, verzekeringen voor zelfstandigen en KMO's en een derde gedeelte dat gewijd is aan levensverzekeringen, onder andere bekeken vanuit de context van het sparen en beleggen.

Onder het menublok 'Altijd Nuttig' in de linkerkolom, vindt u enkele snellinks waarmee u makkelijk met ons in contact kan komen.

 

Advies, service en behartiging van uw belangen

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekerings-
maatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat. We treden op als ùw belangenverdediger, zeker in geval van schade maar ook in alle andere gevallen die een invloed hebben op uw verzekerings-
situatie. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen.

Specialist in ùw verzekeringen

Verzekeringen zijn een complexe materie. Zonder gedegen kennis van zaken is het haast onmogelijk om een goede verzekerings-
oplossing op maat te vinden. Als specialist terzake, kunnen we u optimaal begeleiden in de zoektocht naar oplossingen in alle domeinen, zowel in de privésfeer als in het professionele leven. ‘Maatwerk en expertise’ is de rode draad in ons werk. Wij zijn specialist in ùw verzekeringen !